Mikä on EVP?

EVP-nimimerkin taustalta löytyy Hill Side Golf ry:n kapteenin tehtäviä toisena hoitanut Matti Kokkinen.

Jättäessäni aikanaan kapteenin vastuullisen tehtävän Lehervon Terholle, sovimme, että jatkan Kapteeni EVP -nimimerkillä tarinoiden kirjoittelua internetsivuillemme.

Tarinat ovat leppoisia ja tilanteita niin pelissä kuin luonnossakin havainnoivia. Aikanaan kapteenin blogin yhteydessä oli myös sääntöosio, jossa kerrottiin vastaan tulleiden kimuranttien sääntötulkintojen taustoja ja perusteita.

Jossain vaiheessa kapteenin tehtävän hoitaja toivoi, että Kapteeni EVP -nimimerkki muutetaan muotoon EVP. Niinpä sivuillamme on nykyisinkin EVP-otsakkeen alla erilaisia tarinoita golfistamme, kentästämme ja toisinaan myös ihan käytännön asioitakin on selostettu.

Tarinat syntyvät usein melko nopean inspiraation perusteella ja oikolukijana on vain tekstinkäsittelyohjelman punainen alleviivaaja – niinpä kirjoitusvihreitä vilisee toisinaan paljonlaisesti. Onneksi lukijat ovat mestarillisia tulkitsijoita ja saavat selvän tarinoiden sisällöstä puuttuvista kirjaimista, paikkaan vaihtaneista kirjaimista, omintakeisesta välimerkkien käytöstä ja muusta eriskummallisuudesta huolimatta.

Toivottavasti EVP:n tarinoista on lukijoille iloa. Ne kirjoitellaan aina pienoinen pilke silmäkulmassa.

Matti K​​​​​​​Kevät on jo pitkällä. Mustarastas on laulellut jo kuutisen viikko, kiurut tulivat kaksi viikkoa sitten, pääsiäisenä ennen lumisadetta tulivat jo ensimmäiset peipposet.

Lue lisää

Maaliskuussa siirrytään normaaliaikaan (joissain piireissä käytetään mielestäni erheellisesti termiä kesäaika). Meille golfareille siirtyminen normaaliaikaan on hieno asia.

Lue lisää


​​​​​​​Tammikuu ja helmikuun alkukin on ollut epätavallisen kylmää keliä. Naapurin arvokas rouva kertoi, että hienoa kun on kolmas lumitalvi peräkkäin. Siitä huolimatta kevät on tulossa.

Lue lisää


​​​​​​​Vuoden paras päivä – ehkä sitäkin. Aurinko nousi tänään – lumipilvien takana, mutta kuitenkin – kello 9:24. Ja laski samojen pilvien takana kello 15:13. Tämä Helsingin pituuspiirin mukaan. Meillä Hill Sidessä noihin aikoihin tulisi lisätä muutama minuutti.

Lue lisää