Golf Lomatalo

Golf Lomatalo viidelle hengelle.

Tupakeittiö, keittomahdollisuus, astiasto, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, äly-TV, ilmastointi, kaksi kahden hengen makuuhuonetta, yksi yhden hengen pieni makuuhuone, laadukkaat kotimaiset Unicon 90cm leveät sängyt (3 kpl), joista kaksi voidaan joko yhdistää parisängyksi tai erillissängyiksi. Lisäksi kaksi 80cm leveää laadukasta kotimaista Unicon sänkyä, jotka voidaan joko yhdistää parisängyksi tai erillissängyiksi, liinavaatteet, kaksi kylpyhuonetta / suihkua, joissa molemmissa WC, toisessa kylpyhuoneessa myös pisuaari, kaksi pesuallasta peileillä, kylpy- ja kasvopyyhkeet, kaapistot tarvikkeille, pesukone + kuivausrumpu samassa koneessa, kotimainen Adean sohvaryhmä.

Iso terassi iltapäiväauringon suuntaan, terassilla ruokaryhmä, lepotuoleja. Aidattu iso oma piha, keinut lapsille.

​​​​​​​Remontoitu 2024. Keskeinen, mutta rauhallinen sijainti klubin vieressä. Majoittujille ovat käytössä modernit uudistetut pukuhuone- ja saunaosastot naisille ja miehille, jotka avoinna klubilla klo 8-22.

Lomatalo on luovutettava lähdettäessä siistittynä / perussiistinä samassa kunnossa, jossa sen sait, kiitos! Siistimisohjeistus asukkaille on siivouskomeron ovessa. Majoituksen hintaan kuuluu normaaliin asumiseen liittyvä ylläpitosiivous.

249 € / vrk.

Ps. Karvaiset ystävät ovat tervetulleita. Lemmikit voivat majoittua Lomatalossa ja Standard hotellihuoneessa #14. Lisämaksu 20€ / lemmikki / vrk. Lemmikkilisämaksu maksetaan Caddiemasterille, kiitos.

Majoittuvilla vierailla on aina voimassa edulliset erikoishinnat golfissa, frisbeegolfissa, padelissa!