Kilpailut ja tapahtumat

Tulevat kilpailut ja tapahtumat

Kilpailuiden ja tapahtumien tarkempia sisältöjä tullaan päivittämään huhtikuun aikana, tarkemmat tiedot tapahtumista julkaistaan viimeistään ilmoittautumisajan alkaessa.

Luvassa on jälleen tapahtumarikas golfkausi, jossa on tarjontaa kaikille ikään, sukupuoleen tai tasoitukseen katsomatta.

Huomiothan, että tapahtumien tiedot saattavat muuttua esim. sää- ja osallistujamäärien vaikutuksesta. Tarkista tapahtuman tiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

Ohjeet golfbox:iin kirjautumiseen:

https://golfbox.golf/#/

Siirry yläpuolella olevalle sivustolle. Valitse kohta "Unohditko salasanasi?/Forgot your password?" ja tilaa sieltä itsellesi uusi salasana. Kun olet saanut vaihdettua salasanasi, siirry kirjatumaan sisään.

Käyttäjätunnus on fi-110-XXXX (jäsennumero) ja salasana juuri valitsemasi uusi salasana. Vasemmalla olevasta kohdasta "kilpailut" pääset tarkastelemaan kilpailujen tietoja. Puhelimella sama valikko löytyy vasemmasta yläkulmasta löytyvästä 3- viivaa painikkeesta.

Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu helpoiten kilpailukalenterista, yksittäisen kilpailun kautta löytyvästä "ilmottaudu" painikkeesta.

Kaikki kilpailut