Frisbeegolf uudelle tasolle - Rock Valley


​​​​​​​Hill Side Golf & Sports Resort - Uutta 2024!


Alueen kehittymisen kannalta erityisen merkittävää on premium frisbeegolfradan rakentaminen. Frisbeegolf on nouseva laji Suomessa, jossa sitä harrastaa jo 1,5 miljoonaa ihmistä. Radan suunnitteluun on haettu inspiraatiota Ruotsista ja Norjasta, joissa on maailmanluokan ratoja. Uusi rata tulee olemaan major-tasoinen, ja se soveltuu suurten kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien järjestämiseen.

Jokaiselle väylälle tulee kaksi erilaista avausheittoaluetta ja kaksi koria. Kaikille löytyy sopiva layout: ammattilaisille, harrastelijoille ja aloittelijoille. Väylien pituudet vaihtelevat 80–350 metrin välillä, ja ne sijoittuvat osittain nykyiselle golfkentälle ja osittain metsään.

Uusi kenttä tulee olemaan maksullinen, mutta hinnoittelu on suunniteltu siten, että se ei muodostu esteeksi harrastajille. Kentän nimeksi tulee "Rock Valley". Nimi juontaa juurensa näyttävään heittopaikkaan (10-tee), joka rakennetaan 40 metriä korkealle kalliolle. Kalliolta avautuu upea kansallismaisema. Kallion huipulle rakennetaan myös kaikille avoin näköalapaikka, joka sijoittuu noin 4 km:n mittaisen retkeilyreitin varrelle.

Rock Valley on pelattavissa jo kaudella 2024 ja se valmistuu kesäkuun alkuun mennessä. Ennakkofiiliksiä kentän pohjasta sekä hulppeista väylistä pystyy aistimaan alla olevalta videolta.