Golfkauteen valmistautuminen hyvässä vauhdissa

Uusi kenttäyhtiö Hill Side Golf Oy on saanut nopeasti paljon asioita aikaan, ja näkymät tulevaan kauteen ovat erinomaiset.

Viime syksyn Gogolfin konkurssin selvittely vei oman aikansa, mutta kun pesän kanssa saatiiin muodollisuudet kuntoon, on golftoimintaa jatkossa Jokikunnalla saanut pikaisesti asioita etenemään.

Urheiluseura Hill Side Golf Clubin ja kenttäyhtiön välillä on solmittu kotikenttäsopimus, joten seuratoiminta tulee jatkumaan kentällä kuten ennen. Seuran ja yhtiön kesken on jo keskusteltu, että yhteistoiminta tulee olemaan viime vuosia tiiviimpää, ja molempien toiveena on, että jatkossa toimimme enemmän yhtenä yhteisönä.

Kentänhoidon suhteen ollaan jo hyvässä tilanteessa. Uuden kenttämestarin lisäksi on palkattu kaikki meillä aiemmin vakituisesti kentänhoidossa toimineet myös ensi kesäksi. Kentänhoidossa tarvittavat koneet ja kalusto on ostettu kentälle. Pääosin koneet ovat jo aiemmin kentällämme käytössä olleita uudehkoja laitteita. Aiemmin ne ovat olleet leasing-yhtiön omistamia, mutta nyt ne on siis ostettu omiksi.

Kausityöntekijöiksi olemme myös saaneet hakemuksia toimisoon, ravintolaan ja kentänhoitoon, ja näitä aletaan käsitellä ensi viikolla. Hakemusten perusteella näyttää, että olemme saamassa ammattitaitoisen ja mukavan porukan kentälle tulevaksi kaudeksi.