Sopimus- ja tilausehdot

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Hill Side Golf Oy, y-tunnus 3409656-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.hillside.fi verkkokaupan ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
• tilausnumeron
• laskun loppusumman

Toimitustapa ja toimituskulut
Tuotteet lunastetaan pääsääntöisesti Hill Side Golfin caddiemasterilta tai asiakaspalvelupisteeltä.

Vaihto- ja palautusehdot
​​​​​​​Palvelutuotteita ei voi palauttaa sen jälkeen kuin palvelu tai osa siitä on otettu käyttöön. Force majeur -tapauksissa voidaan sopia toisin. Palvelutuotteita palauttaessa ota yhteyttä Hill Side Golfiin sähköpostitse tai puhelimitse.

Jäsen- ja pelioikeusasiat
Hoitaa golfkauden aikana caddiemaster: toimisto@hillside.fi ja kauden ulkopuolella operatiivinen johtaja Petteri Oksanen Puh. 0400613174

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Hill Side Golf käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.