Frisbeegolf uudelle tasolle

Rock Valley avattiin 14.6.2024!

Varaukset Disc Times Apista! Lataa appi Apple Appstoresta tai Google Play -kaupasta.

Voit varata kierroksesi (ja golfauton) myös Caddiemasterilta!

Muista myös aina ilmoittautua Caddiemasterille ennen kierrosta!

Golfauto 25€ kpl/kierros/3h (ikäraja 18v., max. 2 henkilöä/auto):
- Soita Caddiemasterille 0600 30019
​​​​​​​ (0,70 €/min + mpm)
- Tai lähetä sähköpostia toimisto@hillside.fi

Major tason kilparata, jonka neljä eri layoutia mahdollistavat nautittavan elämyksen kaikille taitotasoille!

Rock Valleyta varten suljettiin puolet Golf Ladies European Tour LETAS- ja useita muita ammattilaiskisoja isännöineestä Hill Siden Valley golfkentästä.

Nyt frisbeegolfareille on tarjolla kaikki samat palvelut kuin korkeatasoisilla golfkeskuksilla; Klubi, Caddiemaster, Pro Shop, ravintolat, terasseja, saunaosastot jne., kaikki yhdellä 12,50€ green feellä! Keskuksesta löytyvät myös Padel-kenttä, kuntoportaat, majoitusta ym.

Radan ominaisuudet:
Monipuoliset väylät: Jokaisella väylällä on kaksi avausheittoaluetta ja kaksi koria, eli sopivat layoutit ammattilaisille, harrastelijoille ja aloittelijoille.
Vaihtelevat pituudet 80–350 metrin välillä, sijoittuen osittain entiselle golfkentälle ja osittain metsään. Erikoisuutena mm. edesmenneen golfkentän vesiesteet ja bunkkerit, jotka ovat OB-alueita.

Tervetuloa kokemaan Rock Valley - frisbeegolfia parhaimmillaan!

Katso tästä kentän rakennusaikana kuvattu esittelyvideo.


Hill Siden alueen kehittymisen kannalta erityisen merkittävää on premium frisbeegolfradan rakentaminen. Frisbeegolf on nouseva laji Suomessa, jossa sitä harrastaa jo 1,5 miljoonaa ihmistä. Radan suunnitteluun on haettu inspiraatiota Suomen ratojen lisäksi myös Ruotsista ja Norjasta, joissa on useita maailmanluokan ratoja. Uusi rata on major-tasoinen, ja se soveltuu suurten kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien järjestämiseen.

Rock Valleyn nimi juontaa juurensa näyttävään heittopaikkaan (10-tee), joka rakennettiin 40 metriä korkealle kalliolle. Kalliolta avautuu upea kansallismaisema. Kallion huipulle rakennettiin myös kaikille avoin näköalapaikka, joka sijoittuu noin 4 km:n mittaisen retkeilyreitin varrelle.


​​​​​​​

10-tee


Ennakkofiiliksiä kentän pohjasta sekä hulppeista väylistä pystyy aistimaan alla olevalta videolta (syksy 2023).