Syyskokous 11.12: Jäsenmaksut ennallaan, sama hallitus jatkaa

Glögi maistui syyskokouksen osanottajille.

Hill Side Golf Club ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 11.12.2023 Klubitalolla. Paikalla oli 34 jäsentä. Kokouksessa käsiteltiin normaalit syyskokouksen asiat ja valittiin hallituksen jäsenet ensi vuodelle.

​​​​​​​Vuodelle 2024vahvistettiin toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä vahvistettiin jäsenmaksut.

Vuoden 2024 aikuisten jäsenmaksuksi päätettiin 49 euroa ja junioreiden (v. 2003 ja myöhemmin syntyneet) jäsenmaksuksi 35 euroa.

Hill Side Golf Club ry:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin edelleen Pirjo Sianoja-Laine. Kun erovuorossa olleet hallituksen jäsenet valittiin tehtäviinsä uudelleen, hallitus jatkaa kuluvan vuoden kokoonpanossa: Hallituksen muut jäsenet ovat Satu Eckhardt, Timo Huuhtanen, Pekka Laine, Päivi Rinne ja Jere Virta. Varajäseninä jatkaa Juha Hätönen ja toiseksi varajäseneksi valittiin Vellu Rinne.

Virallisten kokousasioiden jälkeen keskusteltiin Hill Siden golfyhteisön tilanteesta. Kentänomistaja on perustanut operointia varten Hill Side Golf Oy -nimisen yhtiön. Wise Golfin käyttöönotto on työn alla. Pelioikeudet pyritään saamaan myyntiin viimeistään ensi vuoden alussa.

Seurana olemme jälleen uuden edessä, kun kenttäoperaattori vaihtuu. Teemme kaikkemme, jotta yhteistyö sujuu ja seuran toiminta jatkuu entistäkin aktiivisempana.

./. sp