Senioreille kunniakas tappio Nordcenterissä

Joukkueiden kapteenit Merja-Irene Tompuri ja Päivi Rinne

Kauden ensimmäinen senioreiden seuraottelu pelattiin Nordcenterin upealla Benz-kentällä keskiviikkona 12.6. Pelisää oli hyvä ja samoin kentän kunto, siirtosääntöön ei juuri tarvinnut turvautua.


Kotijoukkue puolusti viimekesäistä voittoaan kuuden naisen ja kuuden miehen voimin. Hill Sidella oli mukana viisi naista ja seitsemän miestä. Tuloksiin laskettiin kahdeksan parasta kummastakin joukkueesta.

Kisa eteni tasaväkisissä lukemissa, mutta lopulta kotijoukkue julistettiin voittaksi viidellä pisteellä: 268-263. Tulosten julkistusten jälkeen näyttää kotijoukkueelle ilmaantuneen kaksi pistettä lisää... onko joku siis jättänyt virheellisen tuloskortin? Aika protestin jättämiselle lienee kuitenkin jo mennyt... Senioreille sallitaan sekaannuksia.


Kisan jälkeen parkkipaikalla tappioon "syylliset" ilmoittautuivat joukolla. Vaikutelmaksi jäi, että hieman paremmalla puttipelillä olisimme voittaneet reilusti. Ensi kesänä sitten.

Joukkueiden parhaina palkittiin Hill Siden Anne Paakki ja Nordcenterin Anssi Kukkonen, molemmilla hienot 38 pistettä.


Kiitokset kohteliaille ja mukaville emännille ja isännille lämminhenkisestä tapahtumasta! Annekin totesi, että taisi olla mukavin golfkierros koskaan. Hyvässä seurassa on kiva pelata!


./. sp


TuloksetAnne ja Anssi