Ringsiden seniorijoukkue ensivierailulla Hill Sidessa​​​​​​​


​​​​​​​Maaliskuun lopulla Ringsidesta kyseltiin, että olisivatko Hill Siden seniorit halukkaita vuotuiseen ystävyysotteluun Rikun senioreiden kanssa? Totta maar oltiin!


Niinpä saimme vieraita Hill Sideen Kehä kolmosen pohjoispuolelta tiistaina 25.6. toiminnanjohtaja Ari Vepsän johdolla. Hieman jo ehdimme epäillä tapahuman toteutumista, koska pelaajalista saapui viime tingassa. Mutta valmiina oltiin, juhannuksen peleistä ja muista riennoista kuka paremmin kuka huonommin toipuneena.


Päivä oli mitä parhain historian ensimmäiselle kohtaamisellemme, sopivasti aurinkoa ja lämpöä. Tuttuun tapaan pelasimme 12-henkisin joukkuein ja joukkueiden tuloksiin laskettiin kahdeksan parasta pistebogey-tulosta. Kenttänä oli Valley ja Hillin etuysi -yhdistelmä, mikä oli vieraillemme vähemmän tuttu.

Kotikenttäetu taisikin vaikuttaa vahvasti lopputuloksiin: Hill Siden joukkue voitti selvin numeroin 285-255 pistettä.

Päivän pisterohmu oli Jarmo T., joka kahmi peräti 44 pistettä seurakavereiden säestäessä tasaisen varmoilla suorituksilla. Lähimmäksi lippua Valleyn 8. väylällä osui Vuokko K ja pisimmän draivin vetäisi Rinkun Jaana A Hillin viitosella.


Kiitos vierailusta ja kivasta pelipäivästä, Ringsiden seniorit. Ensi vuonna jatketaan!


./. sp


Tulokset


Ari Vepsä ojentaa Ringsiden lahjoittaman kiertopalkinnon Päivi Rinteelle.