Pelimatka Viroon ja Latviaan la-ti 8.-11.6.2024, 3 yötä

​​​​​​​Hill Siden suositut klubimatkat jatkuvat kesällä 2024! Tällä kertaa suuntaamme Riikaan ja Pärnuun.


Hill Siden jäsenille ja ystäville järjestetään pelimatka Latviaan ja Viroon 8.- 11.6.2024. Matka taittuu laivalla ja bussilla; sama bussi on käytössämme koko matkan ajan.


Latvian Riikassa pelataan Jurmala Golf ja OZO Golf ja yövytään kaksi yötä Riikan keskustassa Radisson Blu Daugava -hotellissa.


Hotelli sijaitsee viehättävässä joenrantaympäristössä ja vastapäisellä rannalla siintää Riian vanhakaupunki, jonne voi illalla pelipäivän jälkeen lähteä viettämään iltaa. Mikäli ei jaksa lähteä kaupunkiin voi sekä hotellin ravintolasta että aulabaarista ihailla näköalaa Daugava-joelle herkullisia ruokia ja juomia nauttiessa.


Pärnussa pelataan Pärnu Bay Golf ja yövytään yksi yö Pärnu Hotellissa.

Pärnu Hotell sijaitsee kaupungin sydämessä historiallisen pääkadun varrella Endla-teatterin entisellä paikalla. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Pärnu Keskus, Port Artur -tavaratalot, elokuvateatteri Apollo, kahvilat ja yökerhot ja vain kävelymatkan päässä ovat myös Endla-teatteri, Pärnun konserttitalo ja Pärnun ranta.


Majoittuminen 2 hengen huoneissa. Lisämaksusta mahdollisuus yhden hengen huoneeseen.


Tarkempi matkakuvaus sekä varaus- ja peruutsuehdot löytyvät tästä: HSGC_08JUN24_Mainos_11.1.2024.pdf

Hill Siden pelimatkoilla on aina rento tunnelma ja mahtava peliseura. Ole nopea ja varaa matkasi pian. Mukaan matkalle mahtuu maksimissaan 36 nopeinta ilmoittautunutta.

Matkan hinta


​​​​​​​Matkan hinta on 520 €/hlö sisältäen laivamatkat, bussikuljetuksen, majoituksen 3 yötä (2HH), ohjelmaan merkityt ruokailut. Lisäksi Greenfee maksut 196 €/hlö. Matkan hinta edellyttää vähintään 28 maksavaa matkustajaa. Mikäli määrä jää tämän alle, tarkistetaan hinta uudelleen. Muutokset matkasuunnitelmaan ovat mahdollisia.

Matkalle ilmoittautuminen ja lisätiedot


​​​​​​​Ilmoittautuminen matkalle ja lisätiedot:
Pirjo Sianoja-Laine, pirjo.sianoja@gmail.com, 0504200995

Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Nummelan Matkatoimisto, Pisteenkaari 4, FI-03100 NUMMELA tel +358(0)9 225 2250 myynti@nummelanmatkatoimisto.fi www.nummelanmatkatoimisto.fi

Golfaikojen varauksista ja maksuista vastaa matkanjohtaja Pirjo Sianoja-Laine / HSGC