Kauden päätöstapahtuma: Kylmä ja myrskyinen sää, lämmin tunnelma


Tällä kertaa säässä todella tapahtui se hyytävä käänne, josta iltapäivälehdet varoittivat. Mikä komeinta, lokakuun 7. päivän myräkkä nimettiin puheenjohtajamme mukaan Pirjo-myrskyksi.

Edellispäivänä nähtiin kentällä vielä yksi mies shortseissa, mutta nyt oli siirrytty kertaheitolla pipoihin, pitkiin kalsareihin ja lämpörukkasiin. Sateenvarjoja ei kannattanut viritellä kovan tuulen vietäviksi. Hetkittäin ilma oli silti siedettävä ja aurinkokin pilkahteli. Ja maa pysyi vihreänä ja sulana.


Myrskystä saamme kiittää koko kentän olemassaoloa, kuten historiikin lukeneet tietävät. Ehkäpä siitä juontuu myös Hill Siden golfarien sitkeys; vain yksi 57:stä kisaan ilmoittautuneesta joutui jäämään kisasta pois ja hänenkin tilalleen oli varamies valmiina. Hienoa oli sekin, että osallistujien ikähaitari oli noin seitsemänkymmentä vuotta - golf yhdistää!


Pelimuotona oli tällä kertaa parishamble, jossa parin paremmasta avauksesta jatkettiin omalla pallolla reikään ja parempi pb-tulos laskettiin parin tulokseksi. Hyvällä myötä- ja vastatuulella taas edettiin ja olosuhteisiin nähden tulokset olivat erinomaisia.

Koettelemus muuttui elämykseksi sen jälkeen kun siitä oli selvitty ja kohmettuneet jäsenet saunassa sulatettu. Saunan jälkeen päästiin syömään buffet-illallista ja palkitsemaan kisan ja kauden menestyjiä. Illan juontajana toimi Timo Huuhtanen. Puheenjohtaja piti puheen, jossa hän mm. kertasi kauden tapahtumia ja kiitti eri tahoja yhteistyöstä. Taikuri Risto Leppänen vetäisi vauhdikkaan ja hauskan shown golfareita osallistaen.


Tuntemattomista historiallisista syistä joistakin kisoista jaetaan pokaaleja ja joistakin toisista ei. Pokaalien kootkin vaihtelevat ehkäpä hieman epäloogisesti. Joku on ehdottanut pokaaleista luopumista - säästettäisiin kaiverruskuluissakin -, mutta näyttäväthän ne komeilta kuvissa, takanreunuksilla ja klubitalon porrastasanteella. Jatkoon!

Kauden palkitut


Seuran lyöntipelimestaruus, kolme parasta
Miehet: 1. Lassi Kivilompolo, 2. Sakari Riikonen, 3. Markus Kallioniemi
Naiset: 1. Iida Kaakkola, 2. Vuokko Karjalainen, 3. Anne Paakki ja Riikka Vanha-aho

Ikäkausimestarit
Midit: Markus Kallioniemi
N50: Riikka Vanha-aho
N60: Vuokko Karjalainen
M50: Kimmo Salo
M60: Jussi-Pekka Reponen
M70: Jarmo Leinonen
M75: Timo Haaparanta

"Seniorimestari"-laatan klubitalon seinään saavat parhaat lyöntipelitulokset tehneet Vuokko ja Kimmo.

Reikäpelimestarit
Yleinen sarja: Lassi Kivilompolo
Captains’ Cup: Jere Virta
Seniorit: Kimmo Salo

Senioreiden kuukausikilpailujen ranking-voittajat
N lyöntipeli: Vuokko Karjalainen
M lyöntipeli: Pasi Tanskanen
N pistebogey: Tellervo Tahkola
M pistebogey: Jukka Paakki

Seuran puheenjohtajan jakamat erikoispalkinnot
Pisin Drive -palkinnon sai Head Caddiemaster Joonas Hätönen erinomaisesta työstä ja asiakaspalvelusta.

​​​​​​​Lähimmäs Lippua -palkinnon sai seuran ikäpresidentti ja Grand Old Man Valde Kukkaro esimerkkinä meille kaikille siitä, että liikunnalla, ulkoilulla ja sosiaalisella elämällä on valtava vaikutus hyvinvointiin. Luonnollisesti Valde oli alusta loppuun mukana myös päätöstapahtumassa.

Golfliiton seura-ansiomerkit
Seuran puheenjohtaja Pirjo Sianoja-Laine jakoi ansiomerkkitoimikunnan hakemat ja Golfliiton myöntämät seura-ansiomerkit seuran hyväksi tehdystä vapaaehtoistyöstä:
Kultainen seura-ansiomerkki: Timo Huuhtanen
Hopeinen seura-ansiomerkki: Satu Eckhardt, Jukka Paakki, Sirkka Peltokorpi

Päätöskisan palkitut
1. Aaro Vihtkari/Jani Heinonen, -19
2. Tauno Tahkola/Juha Rautiainen, -12
3. Merja Halén, Kimmo Salo, -8
Pisin draivi N: Petra Jokisuu
Pisin draivi M: Aaro Vihtkari
Lähimmäs lippua, Risti 8: Sirkka Peltokorpi
Lähimmäs lippua kahdella, Risti 1: Valde Kukkaro/Lassi Kivilompolo

Päätösjuhlan lopuksi pelattiin yleisön pyynnöstä kaksi kierrosta Pirren bingoa, jossa palkintona oli himoittuja lonkerosankoja ja pesuainesettejä. Sähkökatko pimensi klubitalon sopivasti juuri toisen päävoiton ratkeamishetkellä. Onneksi juhlan kunniaksi sytytetyt kynttilät varmistivat turvallisen poistumisen. Parkkipaikalla oli sysipimeää.

Juhla päättyi siis kuin seinään, mutta kausi jatkuu. Mukavia syyspelejä, toivottavasti off season jää lyhyeksi, kenttä talvehtii hyvin ja kevät ​​koittaa pian lämpimänä ja sopivan kosteana. Valoa päin.Puheenjohtajan puhe
​​​​​​​./. sp