Hill Side Golfin uutiskirje vk14

Tässä uutiskirjeessä:
​​​​​​​Seuran uutisia
Uudistettu Wisegolf-sovellus

Seuran kevättapaaminen 6.4.

Golfkausi lähestyy! Tule kuulemaan tulevan kauden suunnitelmista klubille lauantaina 6.4.2024 klo 14 alkaen. Seuran toiminnasta ja kilpailuista ovat kertomassa hallituksen jäsenet, ja yhtiön suunnitelmista kertovat operatiivinen johtaja Petteri Oksanen sekä ravintolapäällikkö Mikko Hyrkäs.
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, joten ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään perjantaina 5.4. klo 18 mennessä.


ILMOITTAUTUMINEN
Kilpailut ja tapahtumat kaudella 2024

Kaudelle on luvassa seuran ja yhtiön järjestämänä monenlaisia kilpailuja ja tapahtumia. Kausi käynnistyy jo lauantaina 20.4. seuran kauden avauskilpailulla. Kapteenit lyövät kauden käyntiin klo 9.00. Ilmoittautuminen aukeaa kahta viikkoa ennen eli 6.4. lauantaina. Kilpailulle etsitään uusi ajankohta, mikäli kenttä ei olisi vielä auki.

Uusi hauska ja kaikille sopiva sarja9 reiän pariscramble reikäpelinä Valleylla

Pelataan ¼ tasoituksin eli kummankin pelaajan tarkka tasoitus lasketaan yhteen ja se jaetaan neljällä, mistä muodostuu kilpailuparin tarkka tasoitus kentän slopen mukaisesti. Tasoitus ei voi olla suurempi kuin alemman tasoituksen omaavan pelaajan tasoitus.
Sarja alkaa alkulohkojen peleillä 26.5. sunnuntaina, jolloin kaikille joukkueille tulee 2 kertaa 9 reiän reikäpeli. Jokaisessa alkulohkossa on kolme joukkuetta.
Alkolohkojen voittajat muodostavat tämän jälkeen oman sarjansa, toiseksi tulleet omansa ja kolmannet omansa. Tästä eteenpäin pelataan edelleen scramblea 9 reiän reikäpeleinä siten, että voittaja menee jatkoon. Kaikkien kolmen sarja voittajat palkitaan kauden päättäjäisissä.

Koko kilpailukalenteri on julkaistu ja löydät sen hillside.fi kotisivuilta.
KILPAILUKALENTERI
Muutokset kauden aikana mahdollisia, joten ota kilpailukalenteri aktiiviseen seurantaan.


Seuravaatteet

Kevään aikana voit tilata laadukkaita Cutter & Buck -vaatteita seuran logolla. Tuotevalikoimassa on pelipaita, takki ja liivi, sekä lippalakki. Vaatteet ovat sovitettavissa 6.4. kevättapaamisessa, ja niitä voi huhtikuun aikana tilata mikroverkkokaupasta. Vaatteista lisätietoa seuraavassa kirjeessä.


Uudistettu WiseGolf-sovellus tähtää pelaajakokemuksen parantamiseen. Sovellus on saanut mm. täysin uudistetun käyttöliittymän, ilmeen sekä värimaailman.

WiseGolf-sovellus on uudistunut ja uusi versio on nyt ladattavissa sovelluskaupoista!

Lue lisää